Albanian   /   Ban on climbing Uluru to finally take effect - Hyn në fuqi ndalimi i ngjitjes në shkëmbin “Uluru”

http://media.sbs.com.au/podcasts/upload_media/packshots/Pdcst-TEMP_alban.jpg

Description

It's the most iconic natural land form in Australia and this week a controversial chapter of Uluru's long history will close.    Two years after it was first announced, and many more since it was first requested, a climbing ban will come into effect. ((Sat 26/10/19)) - Njihet si ikonë e tokës së djegur nga dielli, shkëmbi Uluru, i jep fund një kapitulli të diskutueshëm të historisë së tij të gjatë.  Dy vjet, pasi u bë e ditur dhe shumë vite më heret që nga kërkesa e parë, sot (e shtunë 26 tetor 2019) do të hyjë në fuqi ndalmi i ngjitjes në shkëmbin Uluru.

Subtitle
<p>It's the most iconic natural land form in Australia and this week a controversial chapter of Uluru's long history will close.&nbsp;&nbsp;&nbsp;</p><p>&nbsp;</p><p>Two years after it was first announced, and many more since it was first requested, a c
Duration
0:07:18
Publishing date
2019-10-26 06:25
Link
https://tracking.feedpress.it/link/17994/12926325
Contributors
Enclosures
albanian_f4e8692a-7edf-4e3f-8d88-8cef691f6537.mp3