Wieso nicht? | Mësoj gjermanisht | Deutsche Welle

Gjermanishtja për të përparuarit: kriza në marrëdhënie, vizita te dentisti, banesa të përbashkëta dhe supermerkata: njëzet skena dëgjimi nga jeta. Kursi në audio konsolidon dhe zgjeron njohuritë e gjermanishtes suaj.

0 Likes     0 Followers     1 Subscribers

Sign up / Log in to like, follow, recommend and subscribe!

Website
http://www.dw.de/dw/0,,3671,00.html?maca=alb-DKpodcast_wiesonicht_alb-4085-xml-mrss
Description
Gjermanishtja për të përparuarit: kriza në marrëdhënie, vizita te dentisti, banesa të përbashkëta dhe supermerkata: njëzet skena dëgjimi nga jeta. Kursi në audio konsolidon dhe zgjeron njohuritë e gjermanishtes suaj.
Language
🇦🇱 Albanian
last modified
2019-01-15 19:42
last episode published
2009-01-13 17:11
publication frequency
0.01 days
Contributors
DW.COM | Deutsche Welle owner   author  
Explicit
false
Number of Episodes
20
Rss-Feeds
Detail page
Categories
Education K-12 Higher Education Language Courses

Recommendations


Episodes

Date Thumb Title & Description Contributors
13.01.2009

Mësimi 20

Frika nga dhimbjet ose si u njoha me kontin Alukard
DW.COM | Deutsche Welle author
13.01.2009

Mësimi 18

Politikë kërmilli ose si i dëbuam kërmijtë nga kopshti ynë
DW.COM | Deutsche Welle author
13.01.2009

Mësimi 19

Jo më sallatë ose si zvarriten kërmijtë në ëndrrën time
DW.COM | Deutsche Welle author
13.01.2009

Mësimi 17

Telefon në kuzhinë ose si kafsha e egër mbeti e uritur
DW.COM | Deutsche Welle author
13.01.2009

Mësimi 16

Kafsha e egër në bark ose si gatova për bashkëbanuesit
DW.COM | Deutsche Welle author
13.01.2009

Mësimi 15

Një vatër e re ose si zilja ime punoi përsëri
DW.COM | Deutsche Welle author
13.01.2009

Mësimi 14

Riparimi nuk ia vlen ose si u ndava nga shoku im
DW.COM | Deutsche Welle author
13.01.2009

Mësimi 13

Mëngjesin tjetër ose si u zemërua Kasperi
DW.COM | Deutsche Welle author
13.01.2009

Mësimi 12

Festë fshati ose si fqinjit i filloi dhimbja e kokës
DW.COM | Deutsche Welle author
13.01.2009

Mësimi 11

Numërim delesh ose si Kasperin e zuri gjumi duke peshkuar
DW.COM | Deutsche Welle author
13.01.2009

Mësimi 10

Qejfi i peshkimit me grep ose si fqinji zë veten
DW.COM | Deutsche Welle author
13.01.2009

Mësimi 09

Kasper ose si e marr postën
DW.COM | Deutsche Welle author
13.01.2009

Mësimi 08

Nga një birrë Këlsh për gjithë grupin ose si erdhi Liza tepër herët në restorantin"Fryh"
DW.COM | Deutsche Welle author
13.01.2009

Mësimi 07

Tamam 320 metra ose si u takova me një zviceran të mirëfilltë në Lucernë
DW.COM | Deutsche Welle author
13.01.2009

Mësimi 06

Sabina verdhezi ose si e dashura ime u bë tifoze e Borusies
DW.COM | Deutsche Welle author
13.01.2009

Mësimi 05

E shtunë futbolli ose si mbërriti e dashura ime në Dortmund
DW.COM | Deutsche Welle author
13.01.2009

Mësimi 04

Të gjitha ishin të gjelbra ose si më bëri të kërcej një semafor
DW.COM | Deutsche Welle author
13.01.2009

Mësimi 03

Mëngjes ose si e kthej ditën në natë
DW.COM | Deutsche Welle author
13.01.2009

Mësimi 01

Cirk në supermarket ose si i bashkon njerëzit shiu
DW.COM | Deutsche Welle author
13.01.2009

Mësimi 02

Cirku vazhdon ose si vidhet pa vjedhur
DW.COM | Deutsche Welle author